Kiropraktik

Kiropaktik är en effektiv och hollistisk behandlingsform

Kiropraktik är en effektiv och omfattande behandlingsform. Det är en effektiv och holistisk behandlingsmetod för olika kroppsliga besvär. Det speciella med kiropraktik är att människan ses och förstås som en helhet, där alla nivåer påverkar varandra.


Kiropraktorutbildningen är inriktad på att diagnostisera patienten med specifika frågor, utbildad blick och skickliga händer och sedan behandla direkt genom specifika och effektiva tekniker.

Till oss är det nära från Täby, Danderyd, Vallentuna, Åkersberga och Vaxholm.

Kiropraktik dropplatta Kiropraktorbehandling Täby, Danderyd, Åkersberga, Vallentuna, Vaxholm

Noggrannhet och kvalitet inom kiropraktik

Kiropraktorer genomgår en 4-årig heltidsutbildning, och en 1-årig AT-tjänstgöring för att få Socialstyrelsen Legitimation som Kiropaktor, som garanterar precisionen och kvaliteten i manuell terapi. Det innebär en professionell, effektiv och djupgående behandling för patienten.


Genom flera teoretiska och praktiska examina är chiropraktorn certifierad att noggrant och effektivt hantera en mängd olika fysiska symptom och komplexa sjukdomsbilder.

Effektiv behandling av vardagliga besvär

I den holistiska kiropraktiska praktiken är vi specialiserade på vardagliga besvär. Ryggont, huvudvärk, domningar eller känselbortfall i armar eller ben, smärta i axlar, nacke, knän och höfter är några av de vanliga besvären som vi effektivt behandlar i praktiken.

Människan i fokus

Du som individ står i centrum av behandlingen och får alltid tiden att presentera dina problem och besvär hos oss. Det är tid då vi förklarar bakgrunderna för dig och tid då du blir behandlad i en förtroendefull och personlig atmosfär. Hälsa kan således utvecklas effektivt på alla nivåer.

Ring oss så ger vi dig gärna rådgivning och avgör om och hur vi kan hjälpa till med dina specifika problem och symtom.