Boka tid kiropraktor!

Du har bara en rygg, den förtjänar det bästa!

Ta hand om den med kiropraktorbehandling.

När du har bokat din kiropraktor tid


Om du lider av värk i ryggen, nacken eller armar/ben, kan kiropraktik vara en effektiv behandlingsmetod för att lindra besvären. På Ryggen kan du lita på MJ Kiropraktik och deras långa erfarenhet inom området. Genom att boka tid hos dem, får du tillgång till kunniga och professionella kiropraktorer centralt belägna i Arninge Täby. Prioritera din hälsa och låt kiropraktiken hjälpa dig att må bättre!

Akuta besvär tas emot i mån av tid. 


Hittar du ingen tid eller har akut ont hör av dig på telefon 0703831417.


OBS! Avbokning av tid måste göras senast 24 timmar innan besöket - senare avbokning, eller om du inte kommer på ditt besök, kommer att debiteras som vanligt besök.

Boka tid hos MJ Kiropraktik – din partner i smärtfri vardag!


Har du problem med nackspärr, ryggskott, ländryggssmärta, idrottsskador, värk i axlar/skuldror eller strålning i armar/händer eller ben? Då är det hög tid att boka en tid hos oss på MJ Kiropraktik. Vi erbjuder professionell och personlig vård med lång erfarenhet av behandling av olika rygg- och nackbesvär.


Nackspärr kan vara mycket smärtsamt och begränsa din rörlighet. Genom våra kiropraktiska behandlingar kan vi hjälpa dig att snabbt lindra smärtan och återfå din rörelseförmåga. Våra erfarna kiropraktorer använder beprövade metoder för att behandla nackspärr effektivt och säkert.


Ryggskott är ett annat vanligt problem som vi på MJ Kiropraktik kan hjälpa dig med. Ryggskott kan uppstå plötsligt och vara mycket besvärligt. Vår kiropraktiska behandling fokuserar på att minska smärta och inflammation, samt återställa normal funktion i ryggraden. Med vår hjälp kan du snabbare återgå till din vanliga vardag.


Ländryggssmärta är en åkomma som påverkar många människor och kan vara mycket påfrestande. Vår kiropraktiska vård är inriktad på att lindra smärta och förbättra din ryggs hälsa långsiktigt. Genom att boka en tid hos oss får du en noggrann undersökning och en individuell behandlingsplan som är anpassad efter dina specifika behov.


Idrottsskador kan vara en stor utmaning för aktiva människor. Oavsett om du är en elitidrottare eller motionär, kan våra kiropraktorer hjälpa dig att återhämta dig snabbare och förebygga framtida skador. Vi erbjuder specialiserade behandlingar för att hantera idrottsrelaterade problem och optimera din fysiska prestation.


Värk i axlar och skuldror är ett vanligt besvär som kan påverka din dagliga livskvalitet. Vi på MJ Kiropraktik är experter på att diagnostisera och behandla axel- och skulderproblem. Genom vår kiropraktiska vård kan du uppnå smärtlindring och förbättrad rörlighet.


Strålning i armar, händer, ben eller fötter kan vara ett tecken på nervpåverkan eller andra underliggande problem. Våra kiropraktorer har lång erfarenhet av att behandla dessa typer av besvär och kan hjälpa dig att identifiera och åtgärda orsaken till dina symptom.


MJ Kiropraktik har en lång erfarenhet av behandling och en gedigen kunskap inom kiropraktik. Vår klinik är centralt belägen i Arninge Täby, vilket gör det enkelt för dig att besöka oss. Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande miljö där du kan känna dig trygg och omhändertagen.

Vi förstår att smärta och obehag kan påverka ditt liv negativt. Därför är vi dedikerade till att hjälpa dig att må bättre så snabbt som möjligt. Vårt team av kunniga kiropraktorer är här för att lyssna på dina besvär och ge dig den bästa möjliga vården.


Tveka inte att boka en tid hos MJ Kiropraktik. Genom att prioritera din hälsa och ta del av vår professionella vård kan du påbörja resan mot ett liv utan smärta. Klicka på boka-knappen och ta det första steget mot ett bättre välmående. Vi ser fram emot att hjälpa dig!


Boka din tid hos MJ Kiropraktik idag – för en smärtfri och aktiv vardag!