Om kliniken

MICHAEL JOHANSSON

LEG. KIROPRAKTOR

Jag har varit verksam som kiropraktor sedan 2001 när jag fick min legitimation från Socialstyrelsen. Under åren har jag arbetat i olika delar av länet från Täby till Haninge och oftast i egen regi.

2009 vann jag och en kollega en upphandling med Stockholms Läns Landsting och vi drev sedan Mariatorgets Kiropraktor Klinik ett par år. Efter det kom vårdval Primärvårdsrehab 2013 och i samband med det börajde jag arbeta på Rehab City Norrmalm som är en landstingsdriven mottgning.

 

Förutom mottagningen i Täby arbetar jag på Sollentuna Rehab och Adolf Fredriks Fysiocenter.

 

Arbetet med landstingsankytning har gett mig en bred erfarenhet av olika symptom från rygg och nacke, allt från vanliga ryggskott till sakdor som diskbråck och degenerativa förändringar i ryggen, allt från elit till vanlig motionär.


Jag har alltid varit intresserad av idrott och träning. Inom idrott har jag varit mest aktiv inom ishockey, både som spelare och som tränare för pojk och juniorlag.

KVALIFIKATION


Verkasmma År: 15+ År

Utbildning: Skandinaviska Kriopraktorhögskolan

Examen: 2000

Socialstyrelsens Legitimation: 2001

SPECILITET

  • Värk i ländryggen
  • Huvudvärk
  • Värk från nacke och axlar
  • Smärta och värk från ryggraden

En kiropraktor som behandlar såväl akuta som kroniska besvär

Till MJ Kiropraktik söker patienter med både akuta och kroniska besvär. Arbetatet i landstingets regi och det har gett mig en gedigen erfarenhet att ta hand om en mängd olika typer av besvär som är nack- och ryggrelaterade. Det är vanligt att jag behandlar såväl akuta ryggskott som diskbråck. Jag behandlar även patienter med degenerativa förändringar.


Råd och övningar att göra hemma

För att resultatet av en kiropraktorbehandling ska bli bestående ger jag råd och lägger upp behandlingsplaner. De övningar som jag tar fram är individanpassade och beror på hur omfattande dina smärtproblem är. 


Vänd dig till mig när du söker en kunnig kiropraktor med en examen från Skandinaviska Kiropraktorhögskolan och legitimation från Socialstyrelsen.

CERTIFIERING

Jag är legitmerad av Socialstyrelsen och medlem av Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS). Ansvarsförsäkring har jag genom Kiropraktiska Föreningen i Sverig (KFS). För kvalitetssäkring använder jag ett ledningssystem för kvalitetsarbete och patientsäkerhet är framtaget i samarbete mellan Skandinaviska Kiropraktorhögskolan (SKHS) och Kiropraktiska Föreningen i Sverige (KFS). Detta för att säkerställa att behandlingskvalitet och patientsäkerhet uppnås vid all kontakt med
patienter.

MJ Kiropraktik Tillverkarvägen 7 Täby
MJ Kiropraktik Arninga Täby
Kiropraktor Täby

Leg. Kiropraktor Michael Johansson


Hos mig på Michael Johansson Kiropraktik AB får du hjälp med akuta och kroniska problem från från rygg och nacke, men även axlar/skuldror, armbågar fötter/fotleder.

Din kiropraktor i Täby.

© Copyright. All Rights Reserved.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera